| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

ÅRETS LUCIAJAZZ GRAND HOTELL LØRDAG 11.DES KLOKKA 14

Sist oppdatert: 11:47 08.12.2010

 

En gang er et stunt, to ganger er galskap, tre ganger er tradisjon. Derfor har vi gleden av å invitere til årets sprøeste jazzkonsert - LUCIA-JAZZEN. I tråd med tradisjonene; på GRAND HOTELL Lørdag 11. desember klokka 14:00. Inngang hhv kroner 120,- og 80,-. De som er påmeldt på jazzjulebordet (se egen invitasjon) kommer gratis inn.

LUCIA-ensemlet 2010 består av Stein Villa, Overrett-sagfører Lasse Stang, Helge Øye, Ivar Farup, Henrik Madsen, Roy-Aage Grenheim og ikke minst vokalsjarmørinnen Marianne Steinsrud som skal både synge og forrette Lucia-evangeliet.  Opptelling sålangt tyder på ca 25 - 30 instrumenter + trommer og det ligger an til nye og spennende versjoner av kjente og kjære folkejulejazztoner.

Les mer om årets jazzjulebord.

 

 

Årets LUCIA-ensemble:

Marianne Steinsrud, Stein Villa, Lasse Stang (sagfører), Helge Øye, Ivar Farup, Henrik Madsen og Roy-Aage Grenheim.En foreløpig opptelling viser 25-30 instrumenter fordelt på 5 musikere. I tillegg kommer et uvisst antall trommer og rytmegivende elementer og ikke minst Mariannes vakre stemme.

Uten å røpe for mye;  men innslag med sag, harmonium (såkalt salmesykkel) ,tuba og nesefløyte har nok aldri vært vist på offentlig sted tidligere. Her blir det jazz, folkemusikk og jul på en gang.

JAZZJULEBORD

Vi har igjen gleden av å invitere til jazzklubb julebord. Lørdag 11. desember på Strand Hotell. Vi får egen sal med plass til vår egen eminente julejazz. Det serveres en julebuffet og julejazz besørges av Kristian Andresen og Ellen Andrea Wang. Pris kroner 350,- for hele pakka.

Påmelding på email til tom.pettersen@politiet.no eller på SMS til samme person med tlfnr 91771918. 

Jazzjulebord kl 1900 Strand Hotell. (nytt sted)  Det blir fullt julebord med masse mat og lun jazz i egen avdeling ved Ellen Andrea Wang og Kristian Andresen. Ønsker medlemmene litt mer "halloi" så kan dansegulvet i nærheten tas i bruk.  Der vil bli det også bli fremført rytmisk musikk av levende musikere.

Vi har enda plass til 10-12 personer, så meld deg på ved å sende en sms eller mail til undertegnede.

Informerer videre om at ”Romjulsjazzen”  med Bonzo Band torsdag 30. desember er flyttet til lørdag 15. januar.  Da inntar Tune Into Gjøvik jazzklubb Samfunnet og inviterer til live jazz musikk både før, under og etter Byjubileumsåpningsshowet i Fjellhallen. 

Ny pris for julebord er kr 350,- per pers som betales ved inngang.