| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

Storbandkonsert - Kveinndal'n Jazzlag

Sist oppdatert: 09:18 17.01.2011

Gjøvik Arbeidersamfunn, Fredag 04.02.2011   kl 20:00

Som et ledd i Norsk Jazzforums VINTERJAZZ holder vi storbandkonsert med Kveinndal'n Jazzlag, et storband fra "gærne sida". Vi lar det swinge uhemmet i samfunnssalen på Gamletorget.

Om Kveinndalen Jazzlag. 

Kveinndal’n Jazzlag er hjemmehørende i Moelv, og eksistert siden midten av 80 tallet. På siste halvdel av 90 tallet og frem til 2003 var det ingen aktivitet i bandet. Siden 2003 til i fjor har storbandet vært prosjektbasert med spesielle oppdrag å jobbe mot, men uten fast aktivitet over tid. Fra og med høsten 2010 ble det derimot besluttet at bandet skulle ha faste øvelser hver 14 dag med spilleoppdrag som øvingsmål, både på høst og vårsesongen.

 

Kveinndal’n Jazzlag har medlemmer hovedsaklig fra Ringsaker, men også fra Stange og Gjøvik og Lillehammer. Samarbeidet med Moelv Musikkforening har i alle årene vært tett, og flere av medlemmene spiller også her.

 

Kveinndal’n Jazzlag har tradisjonell besetning og spiller hovedsaklig det vi forbinder med storbandjazz, men også musikk med preg av funk og blues. Musikalsk leder er for tiden: Tom Erik Antonsen, som er en dyktig trompetist og en kapasitet innen musikklivet i Ringsaker

 

Kveinndal’n Jazzlag har i tidens løp hatt mange og varierte spilleoppdrag som:

-         Åpning av kjøpesentre

-         Spilling på dansefester

-         Jubileer og bursdagsfester

-         Konserter

-         Moelv dagene

 

I 2009 deltok vi på juleturneen til Kor 90, mens i 2010 var spilling under byfesten i Moelv, høydepunkter.

 

Hovedmålsettingen til Kveinndal’n Jazzlag er å spre musikkglede blant sine medlemmer og tilhørere, samt være en berikelse til musikklivet i Ringsaker og mjøsområdet.

 

Gavin Robb (sax), Ola Narten Svendsen (sax) og Anders Byfuglien (piano) er en del av besetningen når Kveinndal´n Jazzlag inntar Samfunnet fredag 4. februar på Gjøvik.