| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

VINTERJAZZ 2011 - STORBANDKONSERT PÅ SAMFUNNET 4.2.2011

Sist oppdatert: 20:56 01.02.2011

Vi deltar på årets VINTERJAZZ med storbandkonsert på Samfunnet fredag 4.2. klokka 21:00

Konserten er ved KVEINNDALEN JAZZLAG med gjester. Kveinndalen jazzlag er et storband fra "andre sida", dvs de har base i Moelven.

Konsertstart er ca klokka 20:00 . Priser; kr 75 for medlemmer i TuneInto og Resonans, øvrige kr. 150,- 

Gjesteartiser under konserten er Anders Byfuglien på piano og Gavin Robb på tenorsaksofon.

 

 

Om Kveinndalen Jazzlag:

Kveinndal’n Jazzlag er hjemmehørende i Moelv, og eksistert siden midten av 80 tallet. På siste halvdel av 90 tallet og frem til 2003 var det ingen aktivitet i bandet. Siden 2003 til i fjor har storbandet vært prosjektbasert med spesielle oppdrag å jobbe mot, men uten fast aktivitet over tid. Fra og med høsten 2010 ble det derimot besluttet at bandet skulle ha faste øvelser hver 14 dag med spilleoppdrag som øvingsmål, både på høst og vårsesongen.

 

Kveinndal’n Jazzlag har medlemmer hovedsaklig fra Ringsaker, men også fra Stange og Gjøvik og Lillehammer. Samarbeidet med Moelv Musikkforening har i alle årene vært tett, og flere av medlemmene spiller også her.

 

Kveinndal’n Jazzlag har tradisjonell besetning og spiller hovedsaklig det vi forbinder med storbandjazz, men også musikk med preg av funk og blues. Musikalsk leder er for tiden: Tom Erik Antonsen, som er en dyktig trompetist og en kapasitet innen musikklivet i Ringsaker

 

Kveinndal’n Jazzlag har i tidens løp hatt mange og varierte spilleoppdrag som:

-          Åpning av kjøpesentre

-          Spilling på dansefester

-          Jubileer og bursdagsfester

-          Konserter

-          Moelv dagene

 

I 2009 deltok vi på juleturneen til Kor 90, mens i 2010 var spilling under byfesten i Moelv, høydepunkter.

 

Hovedmålsettingen til Kveinndal’n Jazzlag er å spre musikkglede blant sine medlemmer og tilhørere, samt være en berikelse til musikklivet i Ringsaker og mjøsområdet.

 

Gavin Robb (sax), Ola Narten Svendsen (sax) og Anders Byfuglien (piano) er en del av besetningen når Kveinndal´n Jazzlag inntar Samfunnet fredag 4. februar på Gjøvik.