| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

ÅRETS LUCIAKONSERT LØRDAG 10.12. KLOKKA 14:00 I STORGATA 10

Sist oppdatert: 21:54 05.12.2011

ÅRETS LUCIAJAZZKONSERT STÅR FOR DØRA

Lørdag førstkommende arrangerer TuneInto Gjøvik Jazzklubb i samarbeide med Gjøvik Spelemannslag årets Luciajazzkonsert. Årets konsert som er den 4. i rekken holdes i klubbens lokaler i Storgata 10. Konsertstart klokka 14:00.

Som vanlig blir det en lett blanding av lokal folkemusikk og jazz ispedd tradisjonell julemusikk. Som sedvanlig vil det også bli opplesing av det noe spesielle Lucia-evangeliet, en bloddryppende historie som sannsynligvis er ganske ukjent for de fleste. Et annet fast innslag på konserten blir ”Lasse sager jula inn”. Sagfører Lasse Stang vil også i år gi en tolkning av en julesang, framført på Sandvik Stradivarius i samspill med bl.a Anders Byfuglien på ”salmesykkel” (også kalt harmonium). Årets Luciaensemble består i tillegg av ovennevnte videre Stein Villa, Marit Steinsrud, Øyvind Nyseth, Marianne Steinsrud, Helge Øye, Rolv Henrik Øye og Roy-Aage Grenheim.

Gjenforening av Byråkratisk Selskabs Orkester.

I anledning av byens 150 års jubileum ser også ærverdige Byråkratisk Selskabs Orkester med Tore Hagebakken i spissen en flott anledning til en liten reunionsopptreden. Besetningen er med Tore Hagebakken vokal/gitar, Anders Byfuglien piano, Børre Eng bass, Knut Johansen trommer, Ivar Sandvik trompet, Helge Øye sax, Tore Gran fløyte og Ola Narten Svendsen sax og de vil ha en liten avdeling under årets Luciakonsert. Her blir det bla gjenhør med Gjøviksambaen.

 

Vel møtt til nok en Lucia konsert og hvem som blir årets musikalske Lucia avsløres ikke før Luciatogets innmarsj.

Her er fjorårets...........