| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

KONSERT HOT CLUB DE NORWEGE & TOUCHE BLACK BOXEN TORSDAG 3.MAI KLOKKA 20:00

Sist oppdatert: 20:01 26.04.2012

GJENHØR MED HOT CLUB DE NORWEGE I BLACK BOXEN TORSDAG 3.MAI KOKKA 20:00. BILLETTER VED DØRA, PÅ KULTURHUSET ELLER WWW.GJOVIKKINO.NO - VÆR TIDLIG UTE, HER BLIR DET FULLT HUS!!

Denne gang har de med seg gjestebandet TOUCHÉ og det ligger an til en velswingene kveld på kulturhuset. Sist Hot Club'en gjestet oss var en av de siste konsterte på ærverdige Ampfield og med den konserten fortsatt friskt i minne, er det bare å glede seg.

 

Hot Club de Norvége skal denne gangen dele scenen med Touché!, et spennende band fra den yngre generasjon i Norges string swing-miljø.

Touché! har overasket mange med tradisjonell stringswing på en ny måte. Repertoaret spenner seg fra tradisjonelle låter og standarder til egne komposisjoner. Touché! har blant annet vist seg frem ved Django-festivalen i Oslo 2011 og Robert Normann-festivalen i Sarpsborg 2010 og 2011. De har gjennom sine innholdsrike konserter opparbeidet seg et rykte som et av stringswing-miljøets mest spennende grupper.

Dette kan ikke bli noe annet enn fantastisk når det andre bandet på scenen er Hot Club de Norvége. Jon Larsen og resten av Hot Club trenger egentlig ingen introduksjon. De er en av de
mest turnerende jazzgruppene i Norge gjennom tidene, og har spilt konserter over det meste av kloden. De har utgitt et anselig antall plater og bidratt på en mengde prosjekter med andre artister.

Touché!

Håkon Aase - fiolin
Johan Tobias Bergstrøm – gitar
Gildas le Pape – gitar
Fredrik Solberg – kontrabass

 

Hot Club de Norvége           

Jon Larsen – gitar
Finn Hauge – fiolin, munnspill etc.
Per Frydenlund – gitar
Per Aarbostad – kontrabass

 

http://www.facebook.com/touchetrio

http://www.facebook.com/hotclubdenorvege