| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

KONSERT PETTER SKRETTING M/BAND BLACK BOXEN 12. OG 13. OKTOBER

Sist oppdatert: 11:30 03.10.2012

Ferien er over

Slippkonsert for Petter Skrettings «Ferien er over».

Friscena Strand hotell, fredag 12. oktober kl. 20.00, og lørdag 13. oktober klokka 15.00.

Inngang: 100-, kroner

 

Petter Skretting tilhørte i mange år korpset av frilansmusikere i Oslo med opphav i gjøvikregionen. Han er utdannet saxofonist og er kanskje best kjent for gjøvikfolk gjennom Geir Wentzels band, The Original Bullshit Band og sommerslagerne på Gjøvik gård. Petter har også vært statsansatt musiker i Sverige, og var med og startet det spellemannsprisvinnende bandet Oslo Groove Company. I tillegg til mye mer som leiemusiker.

-         Når jeg studerte ved Norges Musikkhøgskole skulle vi gi ut plate alle sammen. Jeg satte deadline til jeg før jeg ble 30. Da hadde jeg et hav av tid. Jeg rakk det ikke, sier Petter.

Nå er albumet utgitt. «Ferien er over». For de som har fulgt Petter som musiker, representerer kanskje albumet en overraskelse. Han synger, låtene er melodiske, sangbare og det er ingen lange improvisasjoner.

-         Jeg var en militant jazzer, men har forandret meg. Ikke gjennom en intellektuell prosess, men gjennom en gradvis følelsesmessig endring. Nå liker jeg god musikk. Dessuten begynte jeg å interessere meg for ord, og synes tekster er en fin måte forsterke opplevelsen av musikk på. Tekster er blitt viktig for meg. Samtidig er visuelle uttrykk blitt en del av måten jeg kommuniserer på, noe som coveret på cden forteller om. Jeg er veldig stolt av det, forteller han.

På slippkonserten har Petter med seg musikerne Jeroen Linnenbank på gitar og trekkspill, Kristoffer Bjerke på trommer, Trond Meland spiller bass, Kristin Evenrud og Ingunn Molstad synger kor.

Arrangør for konserten er Gjøvik Kulturhus.