| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

AKTIV KONSERTHELG 17.-19. APRIL

Sist oppdatert: 15:54 02.04.2009

Fredag 17.4. gjester Hot Club De Norvége Bar Ampfild. En spennende konsert vi har i samarbeide med Bar Ampfield.  Konsertstart 21:00

Søndag 19.4. er det samarbeidskonsert med Gjøvik og Toten Bluesklubb hvor vi er med å arrangere konsert med Greg Koch & Malford Milligan. Konsertstart 21:00. Også denne konserten på Bar Ampfield.

Medlemspris for alle medlemmer i Tune Into!

Hot Club De Norvége - en sikker vinner. Trenger vel ingen nærmere presentasjon:

www.hotclub.no

Greg Koch & Malford Milligan:

Greg Koch var en ukjent gitarist fra Milwaukee, Wisconsin helt til han ble "oppdaget" på Fenders NAMM-show i 2001, der han sto og demonstrerte Fenders nye Cyber-Twin. Han gav ut sin første plate "The Grip" i 2001. Han er mye brukt av Fender i Fender Clinic. Grunnen er hans utrolige gitarteknikk, og hans dype kjennskap til de fleste kjente stilarter innenfor blues, rock og country. Han er en kløpper på å emulere kjente gitarister, "tar" alt fra Hendrix, SRV, Richie Blackmore, Freddie, BB og Albert osv osv. Han blander forskjellige stilarter på en uhøytidelig måte, og med en utrolig gitarteknikk.

Malford Milligan er en blues/soul vokalist i verdensklasse med base i Austin, Texas. Han har utgitt 3 pater med det kjente Storyville. I tillegg til å ha vært med på over 30 plateinnspillinger med bla.
Hal Ketchum, Marcia Ball, Doyle Bramhall, Alejandro Escoveda, Sue Foley, Stephen Brutonm, Eric Johnsen, Double Trouble og "The Boneshakers", har han turnert med storheter som BB King, James Cotton, Edgar Winter, Double Trouble og Kenny Wayne Sheperd. Malford ble kåret til "Best Male Vocalist of the Decade" i Austin Cronicle i mars 2000.