| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

KONSERT PIXEL FRISCENA TORSDAG 17.OKTOBER KLOKKA 20:00

Sist oppdatert: 17:37 13.10.2013

ENDELIG - ELLEN ANDREA WANG OG HENNES PIXEL ER TILBAKE PÅ GJØVIK.

TUNEINTO GJØVIK JAZZKLUBB ER STOLTE OVER Å FÅ BESØK AV BANDET PIXEL IGJEN SÅ DER ER BARE Å SETTE AV KVELDEN MED EN GANG. KONSERTEN ER SOM VANLIG I FRISCENA PÅ KULTURHUSET OG STARTER KLOKA 20:00 - ALTSÅ TORSDAG 17. OKTOBER.

INNGANSPRISER BLIR ANNONSERT SEINERE.

 

Ellen Andrea Wang trenger ingen nærmere presentasjon, men kort fortalt så er hun kanskje landets mest spennede unge jazzmusiker for tida og hennes band PIXEL har 2 flotte CD'er på samvittigheten.

Om bandet sies det:

Pixel

Med det kritikerroste debutalbumet Reminder, utgitt på det amerikanske plateselskapet Cuneiform Records, har Pixel imponert også langt utenfor Norges grenser. Etter flere utenlandske turneer og festivalbesøk har låta «Call Me» vært listet på amerikanske, tyske og franske radiostasjoner. Bassist og vokalist Ellen Andrea Wang har tross sin unge alder markert seg på den norske jazzscenen, og nylig ble hun tildelt TONO-prisen som årets utfordrer med begrunnelsen at hun er en «eksepsjonell formidler og en utfordrer innen musikklivet». I Pixel kombinerer bandleder Wang, sammen med saksofonist Harald Lassen, trompetist Jonas Kilmork Vemøy og trommeslager Jon Audun Baar, indie-rockens energi med improvisatorisk fleksibilitet i en post-bop kombinasjon.

"We are all small Pixels" er bandets andre album som slippes 8.oktober 2013 på Cuneiform Records.

Pixel presenterte Norge i Young Nordic Jazz Comets som gikk av stabelen 12. september på Dokkhuset i Trondheim. Pixel sin konsert ble anmeldt som en av kveldens store høydepunkter, Jazznytt skriver: "Når norske Pixel entrer scenen tar det helt av. Her kommer et band som har en klar og stemme, under ledelse av Ellen Andrea Wang på bass og vokal. Her er det variasjon, det lavmælte, trøkk og energi, og mer til. Dette er et band som allerede er i ferd med å bli en snakkis over store deler av Europa, og gårsdagens opptreden stopper definitivt ikke dette".