| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

Vår-Jazz med NARUM HAPPY JAZZ på Spiseriet Bar Torsdag 24. April Kl. 20:00

Sist oppdatert: 13:42 24.04.2014

Vi forsøker oss igjen med lokaljazz på Spiseriet Bar. Denne er gang er det NARUM HAPPY JAZZ som står for musikken torsdag 24.april klokka 20:00.

Inngang kr 100,-

Narum Happy Jazz

 

Om NARUM HAPPY JAZZ kan sies mangt, bl.a dette:

NARUM HAPPY JAZZ
er en kvartett fra Gjøvik/Toten som henter sin musikalske inspirasjon fra den tidlige jazzen,  30-40 tallet og i særdeleshet  musikken til Benny Goodmann.
Med stor spilleglede og dyktighet fremføres det jazzstandards og klassikere
som,  Lady be good, Fly me to the moon, I'm beginning to see the light, Take the A-train og Samba de Orfeu  m.m.  
De " happy" herrene i fra Gjøvik/Toten bør absolutt oppleves hvis man liker swingmusikk av edelt merke og de er også kjent for å skape begeistring og hyggelig stemning for publikum både på jazzklubber, kulturelle arr,  ved kirkekonserter,  og om sommeren på Mjøsas hvite svane - Skiblander.

Kvartettens medlemmer:
FINN JOHANSEN spiller trommer med stor musikalitet..
Han er virkelig Opplands grand old man med sine 80 år, og er også æresmedlem av Gjøviks flotte jazzklubb " Tune Into "
Foruten hans bidrag til lokale jazzmusikere som Pastor Wangs kvartett.  mm. har det vært naturlig å innhente Finns trommekvaliteter når noen av landets fineste jazzmusikere som Guttorm Guttormsen og Magni Wentzel har gjestet distriktet. Et vikariat i Kjell Karlsens orkester og opptreden med en av Norges virkelig store sønner, Simon Flem Devold er også på Finns CV

JENS ERIK KJELDSTAD er en bassist som behersker flere stilarter med et eget rytmisk driv og flott basslyd som merkevare. Derfor er han også sterkt etterspurt i distriktet som freelance musiker og medlem av div. prosjekter, bla.  Roy Nicolaisen, Georg Buljo (Mari Boine Band), foruten Toten-kjendiser som Trond Nagell Dahl, Leif Anders og Geir Wentzel i tillegg til å ha turnert Norge på kryss og tvers.  Han har også vært medlem i Østre Toten Storband og jobbet som musikklærer i 15 år.

JOSTEIN PÅLSRUD har studert sin gitarhistorie som spenner i fra tidlig Charlie Christian, Freddy Green via Wes Montgomery, Barney Kessel til skandinaver som Rune Gustavson og Staffan William Olsson.  Han har i mange år jobbet for å blande inn god gitartradisjon sammen med et eget gitarutrykk noe som også har resultert i Josteins  egen flotte jazztrio, " JP trio, " en gitartrio som er basert på jazzstandards og som har gledet distriktets jazzpublikum ved flere konserter.
I tillegg til å ha medvirket på flere lokale jazzprosjekter på Gjøvik/Toten, har han også vært medlem av storband i Trondheim og Haugesund.
Østre Toten Storband hadde gleden av Josteins gitarspill i 10 år.

JOHAN NARUM er kvartettens naturlige midtpunkt med sin klarinett og tenorsax. Han startet kvartetten i 2008 men har i en årrekke før det, gledet mjøsområdets lyttere som musiker i div. lokale orkestre innenfor stilarten gammeljazz. Han var også i mange år medlem av Østre Toten Storband som bla. ble landskjent med musikkprogrammet Tango på Toten, en serie på 8 programmer sendt i beste sendetid på NRK.
Johan er også en dyktig foredragsholder og har utarbeidet et foredrag om eldre jazzhistorie, et program som også inkluderer musikalske innspill fra kvintetten.