| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

SOMMERJAZZ I GJØVIK

Sist oppdatert: 18:52 19.05.2015

Sommeren er vanligvis en litt stille periode for Tuneinto Gjøvik Jazzklubb. Finvær og ferie gjør det vanskelig å arrangere konserter. I sommer blir det imidlertid litt annerledes og det med stolthelt og glede vi, sammen med KAFFKA, kan invitere til jazzweekend i bakgåden på kaffka 12. og 13. juni. Mer infor om dette kommer etterhvert, men her blir det masse flotte artister, både store kjendiser og lokale helter. (se også forhåndesinfo under arrangement-fanen ovenfor)

Før dette arrangementet er det også mulig å få med seg Trivselsjazz-cruise på Skibladner. Her vil klubbens helter i Braastad Trio underholde med sin "trivselsjazz" men publikum kan nyte en forhåpentligvis solfyllt søndagstur på Mjøsa. Skibladner arrangerer slike turer 31.5., 21.6. og 6.9.

Tuneinto Gjøvik jazzklubb ønsker alle en Riktig God Sommer med masse finvær og blå musikk og vi håper selvsagt at mange mange mange møter opp og får med seg herlightene i bakgården på Kaffka. Ikke bare under jazzweekenden, men også på Kaffkas øvrige konserter sommeren igjennom. Her står høydepunktene i kø!!

SPENNENDE JAZZHELG I BAKGÅDEN PÅ KAFFKA - SAMARBEIDE MELLOM KAFFKA OG TUNEINTO GJØVIK JAZZKLUBB

Jazzklubben er stolte og glade over å kunne være med som medarrangør i Jazzweekend på Kaffka 12. og 13. juni 2015. En rekke artister spiller og vi har topp navn på plakaten.

Fredag 12. spille først det unge bandet med utspring på Viken Fhs, Gjøvik String Swing Forening, så spiller gruppa Blue Java med Gavin Robb og venner før vi avslutter kvelden med selveste PIXEL og Ellen Andrea Wang.

Lørdag 13. blir det formiddagskonsert med Marianne & Unfaithfulls før vi starter kvelden med Vimmelby, Turid Nikolaisen Kvartett, Strand & Co fra Tranberg VGS og avslutter med Hilde Louise Asbjørnsen m/band.


Et program som gjør jazzweekenden til en real mini festival. Som æresgjest har vi invitert selveste sommerværet.

Medlemmer i jazzklubben som kan tenke seg å hjelpe til med litt dugnadsarbeide kan ta kontakt med Roy-Aage på 95735375.