| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

Høstprogrammet for Tuneinto Gjøvik Jazzklubb er klart

Sist oppdatert: 19:31 30.08.2015

JAZZHØSTEN I GANG FOR TUNE INTO GJØVIK JAZZKLUBB

Torsdag 3.9. sparkes årets høstsesong i gang for Tuneinto Gjøvik Jazzklubb og det er et mangfoldig og variert program de neste 4 månedene. Programmet består av både nasjonale storheter og lokale helter og først ut er «An evening of great latin flavours». Dette er en spennende og ikke minst lokal konstellasjon av toppmusikere fra Gjøvikbaserte Los Gjøvikanos og Toten/Hadeland baserte Tough Daddy. Som navnet tilsier blir kvelden preget av great latin flavours, altså latinomusikk for alle penga. I spissen for ensemblet står sangeren Oscar Olana som har med seg Gerrardo De La Riva, Uri Sala og Arne Mollestad fra Los Gjøvikanos i tillegg til 5 blåsere fra Tough Daddy. Her kommer det til å svinge så veggene på friscena blir bulende utover. Som bandet sier i sin pressemeldig:

Musikken som gjør at du bara MÅ bevege deg, selv om du ikke kan danse. Musikken som gjør deg varm i sjel og sinn, selv når kulda setter inn.

Videre utover høsten fortsetter Tuneinto med konsert 17.9. og får da besøk av bandet Babylon Brothers. Et jazzrock/fusion band basert på musikk av Staffan William Olsson og inspirert av bl a George Benson, Larry Carlton. I tillegg til vår venn Staffan består bandet av Erik Smith, Tom Erik Antonsen og Jens Andreas Kleiven. Kort sagt, musikk og musikere plukket fra øverste hylle.

5. november blir det mer lokal musikk igjen og vi tar programmet litt «ned» og presenterer «4 Good men plays Goodman». Et «ønskekonsert» prosjekt for vårt trofaste voksne publikum som endte med et Benny Goodman program. Her spiller Gavin Robb klarinett, Magnar Karlsen vibrafon og piano, Emil Karlsen trommer og en lokal kontrabassist. Programmet blir swingene Benny Goodman låter med spennende original besetning.

19. novenber får jazzklubben besøk av fiolinisten Ola Kvernberg og Kirsti Huke. Et spennende prosjekt som har høstet ovasjoner over hele landet.

Tradisjonen tro blir det Luciajazz 12.desember og gjengen fra Spelemannslaget og Jazzklubben vil nok engang formidle både ord og toner basert på både Lucia og andre sesongriktige tradisjoner.

I tillegg til ovennevnte konserter tar klubben sikte på å få til noen flere konserter i løpet av høsten og satser også på samarbeide med bl a Kaffka og Tapeo.