| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

KONSERT ØSTRE TOTEN STORBAND MED VENNER - FREDAG 15.4.2016

Sist oppdatert: 11:16 12.04.2016

FREDAG 15. APRIL KLOKKA 19:00 INVITERTERØSTRE TOTEN STORBAND TIL KONSERT I RAUFOSS (FYRVERKERIET)  KULTURHUS.

 

I forlengelsen av Fyrverkeriet Kulturhus Raufoss sine arrangement "vinylsalongen" er Østre Toten Storband stolte av å kunne invitere til " Jazzsalongen " 15/4-2016 kl 19.00 i Fyrverkeriet Kulturhus.

Her vil publikum få muligheten til å bli bedre kjent med lokale mennesker bak musikken. Vårt distrikt har en rekke meget gode utøvere i alle sjangre, og vi vil slå et slag for instrumentalistene. Som ofte ikke er like mye i rampelyset som sine "vokale venner".

Her får vi møte: Øystein Wang, jazzpianist fra Hunndalen, med mange utgivelser i tradisjonen "Swingende salmer". I tillegg er Øystein prest i Søndre Land,og en klar talsmann for de svake og utsatte i lokalsamfunnet.

Ellen Andrea Wang : Eller "jazzbassellen". Datter av Øystein, og hun har klart fått jazzmusikken inplantert fra barndommen av. Hun er i dag en bassist i verdensklasse, og turnerer verden rundt med internasjonale artister. Men hun vet hvor hun kommer fra, og at hun stiller opp i vår sammenheng er alldeles fantastisk.

Torbjørn Sunde. Trombonist fra Gjøvik. Oppvokst på Fastland, og med idrettsplassen som nermeste nabo. En gang meget lovende skøyteløper, men det var musikken som seiret...Torbjørn er kjent bl.a. fra "Sommerslagerebandet" på Gjøvik, men han har turnert land og strand rundt i en årrekke med mange artister,men også med sine soloprosjekter. Torbjørn er også en meget god vokalist. Vi gleder oss til Torbjørn sitt fantastiske "trøkk".

Roy Nikolaisen. Sønn av den legendariske Gjøviktrompetist Viktor Nikolaisen. Oppveksten har vært fylt med musikk,Roy har spillt trompet i "alle år"og er i dag en av landets absolutte enere innen sitt felt.Hans soloplate "Roys choise" er på listen over de beste norske jazzutgivelsene i nyere tid.

Gavin Robb. Saxofonist med utdannelse fra hjemlandet, England. Gavin kom etter endte studier til Norge, og bosatte seg på Gjøvik. Han er en meget begavet musiker, mye brukt i lokalesammenhenger, og det er mange som har fått "frysninger" av hans "saxkor".

Og til å lede "salongen" har vi med oss Viggo Sandvik. Viggo trenger vel ingen nærmere introdusjon, men vi vet at jazzen står hans hjerte nært, og at det egentlig er trompetist Viggo er.....

TIl sist, men ikke minst. Østre Toten Storband, som i mer enn 40 år har spillt jazzmusikk i området.

Musikalsk leder:  Bernt Haakon Danielsson.

Dette er ikke en konsert i Tuneinto regi. men vi vil på det sterkeste anbefale alle jazz og musikkinteresserte å benytte anledningen til å oppleve disse store og ikke minst lokale toppmusikerne. Dette er bedre enn Gullrekka på en fredag!!!