| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

RESONANSKONSERT I FRISCENA - HÅKON KORNSTAD TENORBATTLE - SØNDAG 14.MAI

Sist oppdatert: 10:50 13.05.2017

Har gleden av å legge ut denne invitasjonen fra RESONANS. Kornstad er en av våre flottes saksofonister og nå med ett bein i jazzen og ett bein i operaen blir dette en veldig flott og spennenden affære;

Kjære Tune Into-medlemmer!

Søndag 14. mai, kl. 20.00, gjester saksofonist OG sanger Håkon Kornstad og hans bejublede crossoverprosjekt Tenor Battle Friscena og konsertserien Resonans. Tune Into-medlemmer inviteres herved til å bli med på moroa!

“To anyone with even the slightest interest in jazz and opera, Kornstad is a musician who simply must be heard, for there is no one else like him!” Dette skriver William Brown i Newcastle-avisen The Journal. Svein Andersen i Aftenposten sier det slik: «Det er ikke mange forunt å kunne kombinere så ulike musikalske uttrykk, og til de grader lykkes med det. Hans prosjekt er en musikalsk berikelse for så vel dem som svermer for det klassiske som dem som liker når musikere strekker seg mot det ukjente.» 

Håkon Kornstad har helt siden studiedagene ved jazzlinja i Trondheim markert seg som en av landets mest spennende og suksessrike saksofonister, men karrieren hans tok altså en uventet vending da han i 2009, i en alder av 32(!), begynte å snuse på opera. Det viste seg at han hadde gått rundt og båret på en unik tenorstemme. På rekordtid var han tatt opp som student ved Operahøgskolen i Oslo, og nå, i 2017, har han utviklet seg til en fullblods tenorsanger. Vi gleder oss til å høre Kornstad og hans medmusikanter i Tenor Battle, Sigbjørn Apeland (trøorgel), Per Zanussi (bass) og Øyvind Skarbø (slagverk), i en musikalsk miks som mangler sidestykke!

Resonanskafeen byr på gratis mat i etterkant av konserten. 

Billetter får du kjøpt her: http://gjovikkultursenter.no/program/#scene (velg "medlem Resonans" når du bestiller, så får du billetten for den nette pris av kr 165,-).

Velkommen til konsert! 

Beste hilsener fra

Resonans