| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

KONSERT FRISCENA - MOON HOOCH - LØRDAG 28.4.2018

Sist oppdatert: 22:35 25.04.2018

KONSERT MED DET SPENNENDE BANDET MOON HOOCH

Konsertstart klokka 21:00 Pris 265/215,-

Det Brooklyn-baserte bandet, Moon Hooch, er endelig i ferd med å legge ut på europeiske veier! Denne eksplosive og oppfinnsomme horn- og slagverkbaserte trioen har opplevd stor suksess i løpet av få år. Fra å spille på New Yorks t-baneplattformer til å turnere med band som Beats Antique og Lotus, til å selge ut konserter hos store arenaer rundt om i landet, presser de lydbildet til nye høyder; et berusende brygg som blander elementer av virtuos jazz, groovy funk og nervepirrende elektronisk dansemusikk. Det utfordrer alle sjangerdefinisjoner.

Moon Hooch er en rasende, fartsfylt sound beskrevet av bandet som ”cave music", og blander elementer av jazz, rock og EDM. Det var for to år siden at bandet ga ut "This Is Cave Music", et grensesprengende album som ga strålende kritikker fra anmeldere og fans. NPR hyllet den som "sinnsforvirret" og "uimotståelig". Musikknyheter.no hadde dette å si om konserten på nattjazz: ”Fra de går på scenen stiger stemningen i taket, og de har ikke spilt i mange minutter før folk begynner å danse. Det er ikke veldig ofte det skjer på jazzkonserter, men her danses det altså helt vilt.”

Bandmedlemmene har også en lidenskap for meditasjon og er bevisste på rollen det spiller i musikken. Moon Hooch er også opptatt av miljøet og prøver å leve opp til sine grønne idealer. Bandet selv kjører en mat-blogg, Cooking In The Cave, der de markere sunne, bærekraftige, økologiske oppskrifter som de benytter med sine mobile kjøkken oppsett på tur.

Om man ikke har opplevd Moon Hooch live enda, da er tiden inne for å bli revet med i dette magiske møtet mellom akustisk og elektronisk musikk!

En samarbeidskonsert mellom Gjøvik Kulturhus og Tuneinto Gjøvik Jazzklubb

Sjekk ut musikken her:

https://www.youtube.com/moonhooch

Og les mer om bandet her: 

http://www.moonhooch.com/