| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

KONSERT FRISCENA - D-LOVELY - TORSDAG 18.OKT 2018 KLOKKA 20:00

Sist oppdatert: 14:18 14.10.2018

Spennende konsert i Black Boxen torsdag 18.oktober 

Konsertstart klokka 20:00 - dørene åpner 19:30. Inngang kr 250/200,-

Bandet D-lovely presenterer sitt Cole Porter program

 

D-lovely presenterer jazzmusikk med en sensibilitet som får fram det beste i musikken til en av populærmusikkens største komponister; Cole Porter. Frontet og drevet av Gro-Marthe Dickson fremfører kvartetten, i egne arrangementer, et blandet repertoar av kjente og ukjente perler fra komponistens rikholdige katalog.

Debutplata «D-lovely // Uten deg» kommer ut på AMP Records i 2019.  Dickson har gjendiktet et utvalg av Porters tekster til norsk, i et ønske om å utvikle sangene og enda bedre formidle lidenskapen og dramatikken, men også humoren og varmen i musikken hans.  

Om musikerne:  

Gro-Marthe Dickson har en betagende vokal med en lun, men klar klang og en naturlig sterk formidlingsevne. Hun synger i jazzgruppa D-lovely, vokalensemblet Oslo14 og har en singelutgivelse (Sveve over byen, KokePlate 2013). Hun har sin bakgrunn fra Rytmisk linje ved Universitetet i Agder og har studert under blant andre Elin Rosseland, Bernt Moen, Jan Bang og Solveig Slettahjell.   

Aksel Westlund er en gitarist med et lekent og søkende utrykk. Han har sin utdanningsbakgrunn fra Leeds College of Music og Universitetet i Oslo og er virksom i flere Oslobaserte band, fra frijazz til swing, og har blant annet studert under Hans Mathisen og Frode Kjekstad.   

Håkon Norby Bjørgo på kontrabass er for tiden aktiv med utøvende mastergrad i improvisert musikk ved Norges Musikkhøyskole. Han spiller i en rekke ensembler i tillegg til D-lovely; for eksempel Pang Pang (Losen 2018), Bear Brother (Losen 2018), Eirik Svela Group, i tillegg til å spille med blant andre Maiken Christensen og Jon Eberson. Spillestilen til Bjørgo kan beskrives som leken og eksplosiv på samme tid.   

Magnus Sefaniassen Eide er D-lovelys eminente trommeslager.  Magnus innehar en beinhard disiplin og er delaktig i en rekke ulike musikalske prosjekter som favner et vidt spekter av sjangre. Alt fra storband, blues, minimalistisk fri-improvisasjon, moderne jazz til punk - Magnus yter alltid maksimalt og leverer et bunnsolid musikalsk produkt, uansett sjanger. I løpet av sine studier i jazz og utøvende improvisert musikk ved Norges Musikkhøgskole har han studert under navn som Live Maria Roggen, Pål Thowsen, Jon Eberson, Bjørn Kjellemyr og Thomas Strønen.