| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

VINTERJAZZ 2019 - GURLS

Sist oppdatert: 18:07 21.01.2019

Årets VINTERJAZZ nærmer seg med stormskritt og vår hovedkonsert med GURLS er som kjent allerede utsolgt.

KONSERTEN AVHOLDES TORSDAG 24.JANUAR KLOKKA 20:00 I BLACK BOXEN PÅ KULTURHUSET.

DØRENE TIL FOAJEEN ÅPNER KLOKKA 19:00 OG INN I BLACK BOX CA 19:40. 

 

De som har innbetalt kontingent for 2019 og har sikret seg billetter til GURLS på torsdag kan hente ferdigutfylte medlemskort ved billettkontrollen. Det vil også være mulig å betale medlemskontingent i forkant av konserten. Uavhentede medlemskort vil bli sendt ut pr.post etter dette. Vi ønsker oss mange medlemmer, og ditt medlemskap er med på å gi oss muligheter til å arranger konserter med nasjonale og internasjonale artister. Velkommen til våre konserter.

I tillegg til GURLS konserten vil det blir arrangert 2 Jazz for hatten konserter på Kafe Kaffa. Mer info kommer.

 

GURLS 

Det er godt gjort å stappe så mye ubestridt og dagsaktuelt jazztalent inn i en trio, men det er altså det GURLS er. Eller, stryk talent, disse meritterte folka er langt forbi det stadiet?—?vi snakker the såkalt finished article for lenge siden. I GURLS finner du tre av landets mest ettertraktede musikere i noe de selv kaller et musikalsk friminutt. Med lekende overskudd, trillende selvtillit og med den unike erfaringen disse tre har, er de sammen både en varsom og trampefunky enhet av boblende og umiddelbar formidling med dybde. Debutplata "Run Boy, Run" er blitt en sjangeroverskridende heksebrygg der gjengen lyrisk leker seg med, og spiller på kjønnsroller og normer, humor og (konfronterende) kvinnelig seksualitet. Forfriskende og skamløst, som det jo selvfølgelig burde være.

I GURLS hører vi Ellen Andrea Wang, kjent fra Pixel, soloprosjekter og samarbeid med blant andre Manu Katché og Marilyn Mazur på bass og vokal. Vi hører Hanna Paulsberg, som startet trioen, på saxofon og sang. Hun gir også ut plater med Hanna Paulsberg Concept og har spilt med Bobo Stenson, Chick Corea og Bugge Wesseltofts New Conception of Jazz. Til sist hører vi sangeren Rohey Taalah, som med bandet Rohey er i ferd med å gjøre stor suksess på egenhånd. Hun har tatt over etter Emilie Nicolas, som var med på å starte GURLS i sin tid da hun oppfordret Paulsberg til å dele låtene hun skrev om erfaringer fra eget liv med flere.