| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

KONSERT FRISCENA - HANNA PAULSBERG CONCEPT - ONSDAG 6.MARS 2019 KLOKKA 20:00

Sist oppdatert: 21:24 24.02.2019

NOK ET MUSIKALSK HØYDEPUNKT PÅ GANG!

ONSDAG (!!!) 6.MARS FÅR VI BESØK AV SPELLEMANNSPRISNOMINERTE HANNA PAULSBERG CONCEPT. ET GLEDELIG GJENHØR MED EN AV LANDETS COOLESTE SAKSOFONISTER OG HENNES BAND

Konsertstart klokka 20:00 - inngang kr 250/200,-

 

 

Forhåndssalg av billetter via Gjøvik Kultursenter 

Her kan det fort bli fullt hus så det kan lønne seg å være rask :-)

 

I oktober 2018 slapp Hanna Paulsberg Concept sin fjerde plate, "Daughter of the Sun", denne gangen med den svenske stjernetrompetisten Magnus Broo på laget. Platen ble strålende mottatt, og høstet lovord i norsk og internasjonal presse. I mars drar kvintetten ut på ny turné, og kommer blant annt til Gjøvik!

 

Få norske jazzmusikere er som tenorsaksofonisten Hanna Paulsberg. I hvilken som helst sammenheng man hører henne, sitter man igjen med følelsen av å ha opplevd en tenorsaksofonist med en sterk og kreativ personlighet, men alikevel med sterke bånd til både norsk og internasjonal jazzhistorie. Paulsberg har gjort seg sterkt til kjenne også utenfor konseptet i løpet av de siste årene blant annet gjennom prosjekter med Bobo Stenson og Bugge Wesseltoft og høytflyvende som låtskriver og trekkvogn i begeistrende GURLS.

 

Hanna Paulsberg Concept har spilt inn tre kritikerroste plater som kvartett. De har i flere år vært på utkikk etter en femtemann, en som kan gli så sømløst som mulig inn i det tette samspillet som har etablert seg over 8 år, men også pushe kvartetten til å gå nye veier og tørre å ta nye sjanser.  Valget falt på den svenske stjernetrompetisten Magnus Broo, kjent fra blant annet Atomic og Angles 9, og det var full klaff fra første tone. Magnus Broo har en dyp forståelse av den afroamerikanske jazztradisjonen samtidig som han har en unik evne til å tøye grensene og utforske nye måter og spille på. Han har har sin egen unike stil blant svenske jazztrompetere, en umiskjennelig lyd, en vill rytmisk og melodisk fantasi kombinert med en vanvittig spilleglede og energi.

Hanna Paulsberg - saxofon

Magnus Broo - trompet

Oscar Grönberg - piano

Trygve Waldemar Fiske - bass

Hans Hulbækmo - trommer