| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

JAZZKONSERTER PÅ GJØVIK NOVEMBER 2019

Sist oppdatert: 15:59 03.11.2019

Jazzlivet blomstrer på Gjøvik om dagen og NOVEMBER kan skilte med en rekke flotte konserter.

Foruten konsert med vår kanskje største jazzstjerne Karin Krog i Black Boxen torsdag 14.november kan de anbefales konsert med:

Sigurd Hole Trio i Black Boxen torsdag 7.11

Blue Java på Kafe Kaffka fredag 8.11.

Nedre Vardal Rytmeforenings Jubileumskonsert i Black Boxen torsdag 21.11

Jazzmesse i Gjøvik Kirke søndag 24.11.

Sigurd Hole Trio:

Sigurd Hole er en av Norges fremste jazzmusikere. Med et åpent forhold til musikalske sjangre har hans stadige søken etter nye uttrykksmåter ført frem til en høyst personlig stemme som kontrabassist. Hans to første utgivelser i eget navn – begge i 2018 – høstet stor anerkjennelse både i Norge og i utlandet.

 

Sigurd Hole Trio (Håkon Aase, fiolin og Jarle Vespestad, trommer) slapp sitt debutalbum «Encounters» i april i fjor. Musikken kan skildres som et åpent og nyskapende møte mellom elementer fra blant annet norsk, indisk, japansk og arabisk tradisjonsmusikk – med føttene solid plantet i et moderne og tilgjengelig skandinavisk jazzuttrykk.  

Sigurd er ellers aktuell med solo kontrabassalbumet «Elvesang» - som fikk rosende omtale blant annet i The New York Times – og med band som Tord Gustavsen trio, Karl Seglem acoustic quartet, Eple Trio og Jon Eberson Group. Han har vært med på rundt 40 plateinnspillinger og opptrådt på scener verden rundt som Wellington Opera House, Cadogan Hall i London og Lincoln Center i New York.

Sigurd Hole Trio presenterer instrumentalmusikk som er både vakker og underfundig. Et unikt møte mellom østlige og vestlige klanger – eller en form for «grenseløs kammermusikk» som bandet selv beskriver det.

Sigurd Hole – kontrabass

Håkon Aase – fiolin, kantele & perkusjon

Jarle Vespestad – trommer 


BLUE JAVA

Lokal kvintett med Marit Kolloen i spissen, med Sveinung Hovensjø, Morten Wentzel, Gavin Robb og Simen Strand. Standardjazz i spennende og frisk innpakning,

 

NEDRE VARDAL RYTMEFORENING 10 ÅRS JUBILEUM