| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

KONSERT FRISCENA - NEDRE VARDAL RYTMEFORENING 10 ÅRS JUBILEUM - TORSDAG 21. NOVEMBER KLOKKA 20:00

Sist oppdatert: 12:49 16.11.2019

VI GIR OSS IKKE; denne gang inviterer vi til sesongens lokaljazz-alibi og

NEDRE VARDAL RYTMEFORENINGS 10 ÅR JUBILEUMSKONSERT.

TORSDAG 21.NOVEMBER I BLACK BOXEN KLOKKA 20:00.

Dørene åpner klokka 19:30 og inngang kr 200/150,-

 

Hva og Hvem er NEDRE VARDAL RYTMEFORENING og Hvor er NEDRE VARDAL?

Mange og snodige spørsmål; Nedre Vardal Rytmeforening er en jazzkvartett med ganske så lokal tilknytning. Den så sitt lys ca 2009 og hadde sin debut med konsert i kauffeldgården. En konsert faktisk flere husker bl a på grunn av trommeslager Henrik Madsens utstrakte bruk av hele konsertrommet som instrument. Kvartetten ble startet av byens allestedsnærværende altsaksofonist Tom Pettersen sammen med pianist/komponist Ivar Farup og kontrabasseier Roy-Aage Grenheim. De har jevlig satt hverandre i stevne og spilt konserter og ikke minst jazzmesser i Gjøvik Kirke disse 10 åra. Noe de gjør søndag 24.11. også. I tillegg har de også opptrådt på Dølajazz. Kvartetten spiller fra et bredt reportoar som inneholder noen std låter, noen låter fra bl a Peter Erskine og et knippe fantastiske komposisjoner av Ivar Farup.

Denne gang er de samlet i Black Boxen for å feire seg sjøl og sitt 10 årsjubileum. Med seg har de gode venner som har bidratt oppgjennom årene. Dette er vokalistene Marianne Steinsrud og Johanna Skullerud og ikke minst vår store trompet- og flygelhorn-viritous Roy Nikolaisen, noe som burde borge for god kvalitet.

Hvor Nedre Vardal er, lar vi publikum sjøl finne ut av, men det er mulig dette blir avslørt under konserten. Mulig det kan bli utlodning av fruktkurv under konserten også.

Hjertelig velkommen til oss og en litt annerledes konsert.