| Hovedside | Bli medlem | Arrangementer | Samarbeidspartnere | Kontakt oss | Om klubben |

GODT NYTT JAZZÅR 2020

Sist oppdatert: 15:30 05.01.2020

TUNEINTO Gjøvik Jazzklubb ønsker alle medlemmer og venner et Godt Nytt Jazzår 2020.

Vi starter vintersesongen allerede på TORSDAG 9.JANUAR med besøk av det kritikerroste og velklingende bandet LOW-FLY Quintet.

Konsert som vanlig i Black Boxen og konsertstart klokka 20:00. Dørene åpner 19:30 og inngang som vanlig kr 250/200,-

Low-Fly Quintet er en jazzkvintett som er unik i norsk sammenheng. De lager originalmusikk som er inspirert av amerikansk jazz- og blues fra mellomkrigstiden. Kvintetten fikk svært gode anmeldelser i både regionale og internasjonale medier på førsteplaten der flere trillet terningkast 6. Internasjonalt har det allerede kommet svært gode kritikker av oppfølgeren. Plateslippkonserten i kvintettens egen hjemby, Hamar, var utsolgt og fikk anmelderen i Hamar Arbeiderblad til å trille terningkast 6 i begeistring; «Høye forventninger var med det overgått, og det er bare å glede seg til neste gang kvintetten går på scenen» Hamar Arbeiderblad. 

Low-Fly Quintet er: Camilla Tømta, vokal, Siri Snortheim, cello, Ole Gjøstøl, piano, Skjalg Lidsheim, trommer, Uri Sala, Kontrabass

********************************************'

På grunn av tekniske problemer med våre nettsider er vi fortsatt ikke i istand til å sende automatiske mailer mv. til våre medlemmer og venner. I praksis betyr dette at vår årlige utsending av medlemskontingentfaktura blir litt annerledes i år. Mail med diverse konsertinfo og betalingsinfo vil bli sendt ganske umiddelbart, om enn med et litt annerledes utseende enn tidligere.

Medlemskontinent kan uansett gjerne betales til vår konto Tuneinto Gjøvik jazzklubb 2050.24.56076 så fort som mulig.

Kontingenten er som tidligere år hhv kr 250,- for enkeltmedlemmer og 400,- for familiemedlemsskap. Her dere medlemsnr (står på innbetalingen for 2019) er det flott om dere oppgir denne.

Vi beklager sterkt situasjonen som er oppstått. men vi er straks på lufta igjen med nye, flott nettsider - med samme nettadresse WWW.TUNEINTO.NO

Vi vil samtidig minne om neste konsert, TORSDAG 23.JANUAR, med Roy-Åkes Saxparty/Tuneinto Saxbonanza hvor vi feirer Roy-Åkes 60 årsdag med Saxbonanza og med flere swingende gjester.