Kjetil Mulelid Solo


Kjetil Mulelid Solo

Gjøvik Kulturhus Friscena
03.03.2022 kl. 20:00

Ung, spennende og kritikkerrost pianist i nordisk pianojazztradisjon

“Balansekunst. Musikken hans tør å være romantisk i den ekspressive betydningen av ordet, uten at det grenser mot popballader” - Morgenbladet  

Etter å ha turnert store deler av verden og sluppet flere kritikerroste album med sin egen pianotrio og kvartetten Wako, har nå en av Norges nye store jazzpianister markert seg også som solo pianist. I mars slapp han sin solodebut til stor begeistring fra kritikerne. Albumet ble utgitt på det prestigetunge plateselskapet Rune Grammofon, med sitt rykte for å håndplukke noe av det mest interessante innenfor skandinavisk musikk. Med mer enn 200 utgivelser på katalogen, var også dette det første solo pianoalbumet utgitt på Rune Grammofon.

 

Musikken til Mulelid en rekke vakre og harmoniske komposisjoner som han selv har skrevet, som formes intuitivt med omhu, gjennom hans improviserende og spontane spillemåte. Med et ønske om å fortelle en historie i hver musikalske strofe, behandler han hver låt som et tomt lerret og maler med sine melodier og en naturlig rytmisk flyt i det lekende spillet. 

Kommende arrengementer
01
Juni

Jazzcruise på Skibladner

Skibladner
19
September

Gigglemug

Gjøvik Kino & Scene - Friscena
17
Oktober

Ellen Andrea Wang

Gjøvik Kino & Scene - Friscena
12
Desember

The Sinatra Songbook

Gjøvik Kino & Scene - Friscena


Tune Into Gjøvik Jazzklubb
Postboks 1158 Sentrum
2806 Gjøvik

Kontaktperson
Roy-Aage Grenheim
post@tuneinto.no

Bookinghenvendelser
booking@tuneinto.no

Følg oss også på Facebook