Low-Fly Quintet


Low-Fly Quintet

Gjøvik Kino og Scene -  Friscena
05.01.2023 kl. 20:00

LOW-FLY QUINTET TILBAKE PÅ GJØVIK

Low-Fly Quintet er en jazzkvintett som er unik i norsk sammenheng. Deres originalmusikk kombinerer mellomkrigstidens jazz- og blues med flere av nåtidens sjangre. Med sitt originale utrykk lager kvintetten også nye og overraskende versjoner av standardlåter og byr alltid på forfriskende live opplevelser.

 

Kvintetten fikk svært gode anmeldelser i både regionale og internasjonale medier på platene sine der flere trillet terningkast 6. 

Samtidig som Camilla Tømtas vokale utrykk har et bredt spenn som gir assosiasjoner til både Ella Fitzgerald og Monica Zetterlund gir den instrumentelle besetningen med pianotrio og cello en ramme som skaper noe helt unikt. Om kvintetten sies det at de er et liveband som overrasker. Bandet har unik evne til å engasjere publikum og ta dem med på en reise enten gjennom vokalistens unike formidlingsevne der hun tar tilhørerne med inn i sine historier eller ved de instrumentelle strekkene der musikerne fremfører sine soli. I bandet spiller blant annet Uri Sala, kjent fra bla Dog Walley Fever. 

Low-Fly Quintet ga ut debutplaten sin «Stop For A While» i 2017 og oppfølgeren «Winter Love Song» kom i oktober 2019. 

Kommende arrengementer
28
September

Gunnar Andreas Berg & The Supernatural

Gjøvik Kino og Scene - Friscena
12
Oktober

Karin Krog

Gjøvik Kino & Scene – Friscena
09
November

HANNA PAULSBERG CONCEPT

Gjøvik Kino & Scene – Friscena


Tune Into Gjøvik Jazzklubb
Postboks 1158 Sentrum
2806 Gjøvik

Kontaktperson
Roy-Aage Grenheim
post@tuneinto.no

Bookinghenvendelser
booking@tuneinto.no

Følg oss også på Facebook