HANNA PAULSBERG CONCEPT


HANNA PAULSBERG CONCEPT

Gjøvik Kino & Scene – Friscena
09.11.2023 kl. 20:00

Gledelig gjensyn og plateslipp med Hanna Paulsberg Concept!

Hanna Paulsberg har med sitt genuine og varme uttrykk markert seg som en viktig stemme på den norske jazzscenen i løpet av de siste 10 årene. Hun er en ettertraktet musiker som har en stor uttrykksmessig bredde i prosjektene hun er aktiv med, alt fra pop/soul/jazztrioen GURLS som hun er initiativtaker og låtskriver for, til kvartetten Flukten, hvis uttrykk spenner fra frijazz til folkemusikk, samt Dexter Gordon hyllest med Karin Krog, og et tosifret antall prosjekter med Trondheim Jazzorkester.  Hennes musikalske hjertebarn har derimot alltid vært kvartetten Hanna Paulsberg Concept.

Hanna Paulsberg Concept startet som eksamensprosjektet til Paulsberg da hun skulle avslutte utdanningen sin ved Jazzlinja i Trondheim i 2010. Bandet slapp sitt debutalbum i 2012, og ga ut plater i 2014, 2016 og 2018, som alle ble tatt meget godt imot av norsk og internasjonal presse. Kvartettens seneste plate ‘Daughter of the Sun’ ble spellemannsnominert I 2018.

Høsten 2023 går kvartetten i studio for å spille inn ny plate, og denne gangen har de med seg vokalist Elin Rosseland som gjest. I forkant av innspillingen skal de øve inn ny musikk og reise på en turné rundt i Norge for å spille det nye materialet.

https://www.youtube.com/watch?v=kIA9KT4kLQY

Elin Rosseland - vokal

Hanna Paulsberg - saxofon

Trygve Fiske - bass

Oscar Grönberg - piano

Hans Hulbækmo - trommer

Hanna Paulsberg – saksofon, Oscar Grönberg – piano, Trygve Waldemar Fiske – bass, Hans Hulbækmo – trommer

Kommende arrengementer
28
September

Gunnar Andreas Berg & The Supernatural

Gjøvik Kino og Scene - Friscena
12
Oktober

Karin Krog

Gjøvik Kino & Scene – Friscena


Tune Into Gjøvik Jazzklubb
Postboks 1158 Sentrum
2806 Gjøvik

Kontaktperson
Roy-Aage Grenheim
post@tuneinto.no

Bookinghenvendelser
booking@tuneinto.no

Følg oss også på Facebook