Siril Malmedal Hauge og Jacob Young


Siril Malmedal Hauge og Jacob Young

Friscena Gjøvik Kulturhus
27.02.2020 kl. 20:00

Stemningsfull og kritikerrost duo med vokal og gitar. Har gitt ut flere album og er en av landets store publikumsyndlinger.

Siril Malmedal Hauge/Jacob Young en duo bestående av vokal og gitar. Sammen tolker de ulike komposisjoner, ærlig og i et gjennomsiktig format. De slapp sitt debutalbum "Last Things" i 2018, og har høstet svært gode kritikker. Albumet har fått stor oppmerksomhet verden over og duoen ble invitert til å reise på turné i Asia høsten 2018. Våren 2019 ble de invitert til å gjøre en konsert på jazzklubben Unterfahrt i München, til svært gode tilbakemeldinger og fullt hus.

"Ved å kombinere klassikere både fra rocken, popmusikken og standardjazzen, har Siril Malmedal Hauge og Jacob Young iallfall klart å få meg mer overbevist om jazzens fortreffelighet og dens mange anvendelsesområder. Last Things er simpelthen en liten juvel, vakker, stemningsfull og ren balsam for sjelen." - Erik Valebrokk

Begge musikerne har gjestet Tune Into tidligere i forskjellige sammenhenger og vi ser fram til høre denne spennende og velklingende duoen.

Kommende arrengementer
21
August

Skibladnerjazz - Avlyst

Skibladner
03
September

Hegge

Friscena Gjøvik Kulturhus
15
Oktober

Kind of Blue

Friscena Gjøvik Kulturhus
18
November

Årets julekonsert

Friscena Gjøvik Kulturhus
03
Desember

Jazzy Cats

Friscena Gjøvik Kulturhus


Tune Into Gjøvik Jazzklubb
Postboks 1158 Sentrum
2806 Gjøvik

Kontaktperson
Roy-Aage Grenheim
post@tuneinto.no

Bookinghenvendelser
booking@tuneinto.no

Følg oss også på Facebook