WES MONTGOMERY TRIBUTE - ASLE RØE


WES MONTGOMERY TRIBUTE - ASLE RØE

Gjøvik Kulturhus Friscena
18.11.2021 kl. 20:00

En av de mest innflytelsesrike jazzgitarister gjennom tidene er John Leslie “Wes” Montgomery (6.mars 1923 - 15.juni 1968). Vi har gjort et dypdykk i musikken til denne inspiratoren og vil fremføre et utvalg av våre favorittlåter i kvartett format.

 I bandet finner du:

Asle Røe - gitar Gitarist, bandleder og komponist. I tillegg til å være inspirert av Wes Montgomery og flere andre store jazzgitarister, så spiller Asle også western swing etter å ha bodd 12 år i Houston, TX i USA (2001 - 2013). Tiden i Houston var likevel for det meste fylt med jazz gitar og spillejobbene kunne være hos den norske generalkonsulen en kveld og på Bob’s Ice House den neste. Vel tilbake i “gamlelandet” så går det fortsatt i både jazz og western swing på store og små konsertscener i Norge og tidvis i Texas.

Anders Aarum - piano Jazzmusiker, pianist og komponist, utdannet blant annet ved Musikhögskolan i Göteborg og Norges Musikkhøgskole i Oslo. Med sin allsidighet er han en ettertraktet medspiller for en rekke av våre største artister.

 Jens Fossum - bass Han studerte til bachelor ved jazzlinja på NTNU og til mastergrad i jazz performance ved University of Miami. Fossum har spilt/spiller i en rekke konstellasjoner og har også besøkt oss flere ganger

Magnus Eide - trommer Jobber som profesjonell trommeslager med base i Oslo. I virket som trommeslager er han delaktig i en rekke ulike musikalske prosjekter som favner et vidt spekter av sjangre, men den generelle røde tra?den er jazz/improvisert musikk.

Kommende arrengementer
01
Juni

Jazzcruise på Skibladner

Skibladner
19
September

Gigglemug

Gjøvik Kino & Scene - Friscena
17
Oktober

Ellen Andrea Wang

Gjøvik Kino & Scene - Friscena
12
Desember

The Sinatra Songbook

Gjøvik Kino & Scene - Friscena


Tune Into Gjøvik Jazzklubb
Postboks 1158 Sentrum
2806 Gjøvik

Kontaktperson
Roy-Aage Grenheim
post@tuneinto.no

Bookinghenvendelser
booking@tuneinto.no

Følg oss også på Facebook