Nyhetsarkiv


Nyhetsarkiv

22.11.2021

SOMMERJAZZ PÅ GJØVIK!

 

 

I år blir det SOMMERJAZZ i byen!!!!

Vi starter med skikkelig sommerlig SOMMERKONSERT i sommerbakgården på Fauno Café Vinbar Pizzeria torsdag 9.juni. Da kommer kvartetten MonicaZ Vals og presenterer sitt flotte, svingende og sommerlige Monica Zetterlund program. Med fint vær, slik musikk, litt godt fra restauranten og slike flotte omgivelser - hva kan vel bli mer sommerlig!!!

Vi fortsetter med Jazz fra Tunet på Gjøvik Gård lørdag 18.6. Her stiller vårt eminente Allstars opp sammen med Braastad Trio og kanskje en eller annen overraskelse.

I tillegg er det bare å kjøpe billetter til Skibladnercruise med Trio De Janeiro i august.

Følg også med på våre nettsider som vil bli oppdatert fortløpende med høstens konserter. Vi er nesten i mål med høstsesongen og kan love "høydare" på rekke og rad.

Vi i Tuneinto Gjøvik Jazzklubb ønsker alle en riktig god sommer og håper å se så mange jazzvenner som mullig på våre arrangement.

 

22.11.2021

STORVEIS BESØK I BLACK BOXEN

 

Torsdag 4.11. kommer Helge Lien med sin trio på besøk hos oss igjen. Det er ikke første gang Helge besøker oss, men det er en ubetinget glede hver gang, enten det er med hans supre trio eller som medmusikant i andre settinger. Denne gang er det med hans egen trio.

Man skal vel være forsiktige med på bruke superlativer som verdens beste osv osv, men det er iallfall verdens beste Helge Lien og det han serverer oss er noe av det ypperste som finnes i denne tradisjonsrike "piano-tro" sjangeren. Med seg har han Johannes Eick på kontrabass og  Knut Aalefjær på trommer, begge solide mestre på sine instrumenter.

Kort sagt - dette er virkelig storveis. Konsertstart klokka 20:00. Vi håper vi kan fylle Black Boxen til randen denne gangen, det fortjener iallfall slilke musikere.

Hilsen oss i Tuneinto Gjøvik Jazzklubb


Tune Into Gjøvik Jazzklubb
Postboks 1158 Sentrum
2806 Gjøvik

Kontaktperson
Roy-Aage Grenheim
post@tuneinto.no

Bookinghenvendelser
booking@tuneinto.no

Følg oss også på Facebook