Nyhetsarkiv


Nyhetsarkiv

SNART JUL I BLACK BOXEN

 

Torsdag 2.12. kommer Natalie Aldema og hennes band til oss med skikkelig swingende julejazz og skaper julestemning.

Natalie Aldema Band har fordypet seg i jule-jazz-repertoar med sanger som swinger deg inn i perfekt jule-modus. Årets spellemann-nominerte Andreas Rotnevatn står for nydelige blåser-arrangement til musikk plukket ut fra artister som Ella Fitzgerald, Frank Sinatra og Eartha Kitt. Natalie har en varm klangfull stemme og synger flinkt men lekent med et personlig sound  og sterkt tekstlig uttrykksevne. 

Bandet har oppstod i Oslos jazzmiljø gjennom div. samarbeids prosjekt og fa?tt et ønske om et felles samarbeids prosjekt hvor vi kan spille sammen innen en definert ramme.
«Let it Snow!» prosjektet skal på juleturne og opptre en rekke steder nå før jul.

Bandet skaper musikalsk intensitet og glede med låter som The Christmas song, I’m dreaming of a white christmas, Rudolph the rednosed rain deer, Winther Wonderland, When you wish upon a star mm.

Vi vil samtidig informere om at årets LUCIAkonsert dessverre er avlyst.

Programmet for vinteren 2022 er nå på det nærmeste satt og vil bli publisert fortløpende de nærmeste dagene. Her kommer det masse spennende konserter så; stay tuned to Tuneinto :-)

Hilsen oss i Tuneinto Gjøvik Jazzklubb

STORVEIS BESØK I BLACK BOXEN

 

Torsdag 4.11. kommer Helge Lien med sin trio på besøk hos oss igjen. Det er ikke første gang Helge besøker oss, men det er en ubetinget glede hver gang, enten det er med hans supre trio eller som medmusikant i andre settinger. Denne gang er det med hans egen trio.

Man skal vel være forsiktige med på bruke superlativer som verdens beste osv osv, men det er iallfall verdens beste Helge Lien og det han serverer oss er noe av det ypperste som finnes i denne tradisjonsrike "piano-tro" sjangeren. Med seg har han Johannes Eick på kontrabass og  Knut Aalefjær på trommer, begge solide mestre på sine instrumenter.

Kort sagt - dette er virkelig storveis. Konsertstart klokka 20:00. Vi håper vi kan fylle Black Boxen til randen denne gangen, det fortjener iallfall slilke musikere.

Hilsen oss i Tuneinto Gjøvik Jazzklubb


Tune Into Gjøvik Jazzklubb
Postboks 1158 Sentrum
2806 Gjøvik

Kontaktperson
Roy-Aage Grenheim
post@tuneinto.no

Bookinghenvendelser
booking@tuneinto.no

Følg oss også på Facebook