Nyhetsarkiv


Nyhetsarkiv

22.11.2021

GODT NYTT JAZZÅR!

 

Vi regner med at det ikke er veldig nødvendig å forklare hvordan situasjonen er pr idag mht det å arrangere konserter og drive kulturvirksomhet.

Vi i jazzklubben følger situasjonen nøye og følger med på restriksjoner, påbud og anbefalinger osv. I lys av dette er det dessverre ikke mulig å gjennomføre noen jazzkonserter i vår regi i januar. Hvordan det blir med februar og mars er det for tidlig å kunne si og mene noe om. Konsertene i januar er derfor dessverre kansellert, noe vi regner med å ha full forståelse for.

Det vil komme forløpende info om hva som skjer og om når vi igjen kan opprettholde vårt konserttilbud. Vi synes det som skjer nå er forferdelig trist, da vi hadde satt et meget spennende og variert vinterprogram. Vi har imidlertid som mål, sammen med artistene, at de avlyste konsertene om mulig skal settes opp igjen på et seinere tidspunkt.

Følg med - følg med. 

Vi i Tuneinto Gjøvik Jazzklubb ønsker alle Et Godt Nytt Jazzår i 2022. Et år hvor vi skal feire klubbens 25.år jubileum.

 

22.11.2021

STORVEIS BESØK I BLACK BOXEN

 

Torsdag 4.11. kommer Helge Lien med sin trio på besøk hos oss igjen. Det er ikke første gang Helge besøker oss, men det er en ubetinget glede hver gang, enten det er med hans supre trio eller som medmusikant i andre settinger. Denne gang er det med hans egen trio.

Man skal vel være forsiktige med på bruke superlativer som verdens beste osv osv, men det er iallfall verdens beste Helge Lien og det han serverer oss er noe av det ypperste som finnes i denne tradisjonsrike "piano-tro" sjangeren. Med seg har han Johannes Eick på kontrabass og  Knut Aalefjær på trommer, begge solide mestre på sine instrumenter.

Kort sagt - dette er virkelig storveis. Konsertstart klokka 20:00. Vi håper vi kan fylle Black Boxen til randen denne gangen, det fortjener iallfall slilke musikere.

Hilsen oss i Tuneinto Gjøvik Jazzklubb


Tune Into Gjøvik Jazzklubb
Postboks 1158 Sentrum
2806 Gjøvik

Kontaktperson
Roy-Aage Grenheim
post@tuneinto.no

Bookinghenvendelser
booking@tuneinto.no

Følg oss også på Facebook