Siril Malmedal Hauge og Jacob Young


Siril Malmedal Hauge og Jacob Young

Friscena Gjøvik Kulturhus
27.02.2020 kl. 20:00

Stemningsfull og kritikerrost duo med vokal og gitar. Har gitt ut flere album og er en av landets store publikumsyndlinger.

Siril Malmedal Hauge/Jacob Young en duo bestående av vokal og gitar. Sammen tolker de ulike komposisjoner, ærlig og i et gjennomsiktig format. De slapp sitt debutalbum "Last Things" i 2018, og har høstet svært gode kritikker. Albumet har fått stor oppmerksomhet verden over og duoen ble invitert til å reise på turné i Asia høsten 2018. Våren 2019 ble de invitert til å gjøre en konsert på jazzklubben Unterfahrt i München, til svært gode tilbakemeldinger og fullt hus.

"Ved å kombinere klassikere både fra rocken, popmusikken og standardjazzen, har Siril Malmedal Hauge og Jacob Young iallfall klart å få meg mer overbevist om jazzens fortreffelighet og dens mange anvendelsesområder. Last Things er simpelthen en liten juvel, vakker, stemningsfull og ren balsam for sjelen." - Erik Valebrokk

Begge musikerne har gjestet Tune Into tidligere i forskjellige sammenhenger og vi ser fram til høre denne spennende og velklingende duoen.

Kommende arrengementer
01
Juni

Jazzcruise på Skibladner

Skibladner
19
September

Gigglemug

Gjøvik Kino & Scene - Friscena
17
Oktober

Ellen Andrea Wang

Gjøvik Kino & Scene - Friscena
12
Desember

The Sinatra Songbook

Gjøvik Kino & Scene - Friscena


Tune Into Gjøvik Jazzklubb
Postboks 1158 Sentrum
2806 Gjøvik

Kontaktperson
Roy-Aage Grenheim
post@tuneinto.no

Bookinghenvendelser
booking@tuneinto.no

Følg oss også på Facebook