WES MONTGOMERY TRIBUTE - ASLE RØE


WES MONTGOMERY TRIBUTE - ASLE RØE

Gjøvik Kulturhus Friscena
18.11.2021 kl. 20:00

En av de mest innflytelsesrike jazzgitarister gjennom tidene er John Leslie “Wes” Montgomery (6.mars 1923 - 15.juni 1968). Vi har gjort et dypdykk i musikken til denne inspiratoren og vil fremføre et utvalg av våre favorittlåter i kvartett format.

 I bandet finner du:

Asle Røe - gitar Gitarist, bandleder og komponist. I tillegg til å være inspirert av Wes Montgomery og flere andre store jazzgitarister, så spiller Asle også western swing etter å ha bodd 12 år i Houston, TX i USA (2001 - 2013). Tiden i Houston var likevel for det meste fylt med jazz gitar og spillejobbene kunne være hos den norske generalkonsulen en kveld og på Bob’s Ice House den neste. Vel tilbake i “gamlelandet” så går det fortsatt i både jazz og western swing på store og små konsertscener i Norge og tidvis i Texas.

Anders Aarum - piano Jazzmusiker, pianist og komponist, utdannet blant annet ved Musikhögskolan i Göteborg og Norges Musikkhøgskole i Oslo. Med sin allsidighet er han en ettertraktet medspiller for en rekke av våre største artister.

 Jens Fossum - bass Han studerte til bachelor ved jazzlinja på NTNU og til mastergrad i jazz performance ved University of Miami. Fossum har spilt/spiller i en rekke konstellasjoner og har også besøkt oss flere ganger

Magnus Eide - trommer Jobber som profesjonell trommeslager med base i Oslo. I virket som trommeslager er han delaktig i en rekke ulike musikalske prosjekter som favner et vidt spekter av sjangre, men den generelle røde tra?den er jazz/improvisert musikk.

Kommende arrengementer
23
September

Sesongstart høsten 2021 - Presentasjon av lokale artister

Gjøvik Kulturhus Friscena
21
Oktober

KJELD LAURITSEN NORWEGIAN TRIO

Gjøvik Kulturhus Friscena
28
Oktober

TOUCHE MONET M/ROY NIKOLAISEN

Gjøvik Kulturhus Friscena
04
November

Helge Lien Trio

Gjøvik Kulturhus Friscena
02
Desember

ÅRETS JULEKONSERT MED NATALIE ALDEMA BAND

Gjøvik Kulturhus Friscena
11
Desember

Luciajazz 2021

Tingbygningen Hunn


Tune Into Gjøvik Jazzklubb
Postboks 1158 Sentrum
2806 Gjøvik

Kontaktperson
Roy-Aage Grenheim
post@tuneinto.no

Bookinghenvendelser
booking@tuneinto.no

Følg oss også på Facebook